Elektriker - Gexsys

Elektriker

Erfarne elektrikere, privat og næring

Om oss

Våre elektrikere har erfaring fra både bolig og industri og vi kan derfor påta oss forskjellige typer oppdrag, store og små. Sammen finner vi de beste løsningene for deg.

Tjenester / Produkter

Line%203
Polygon%201
Elektriker
elektriker
Polygon%201
Smart ventilasjon
smart-ventilasjon
Polygon%201
Elbillader
elbillader
Polygon%201
Lys og varme
lys-og-varme
Polygon%201
Rehabilitering
rehabilitering

Elektriker

Trenger du hjelp med å få installert elbillader, ekstra stikkontakter, belysning, varmeovner eller andre dingser som trenger strøm for å fungere?
electrician-2755682_960_720
Ring oss på telefon, 415 17 777 så få du hjelp. Kan også nås på mail: el@gexsys.no

Våre elektrikere har bred erfaring fra både bolig og industri og vi kan derfor påta oss forskjellige typer oppdrag, store og små.

Vi er godkjent bedrift for El-kontroll i henhold til NEK 405 og har sertifisert personell som kan utføre dette. El-kontroll i henhold til NEK 405 kan i motsetning til en vanlig El-sjekk gi rabatt på forsikring av hus, innbo og landbruk.

I tillegg har vi personell med lang erfaring med automasjon og programmering. Trengs oppgradering av- eller nytt styresystem så vi allsidig erfaring fra blant annet: vei/tunell, vannverk, pumpestyring, varmestyring, blandeverk, høytrykkspylere, kompressorer, kommunikasjonsløsninger og mye mer.   

PS! Du finner din elektriker på Tananger. Vi holder til i det gamle Veldebygget, Risavika Havnering 224

 

Smart ventilasjon

Flexit romventilator Roomie One Wifi gir ventilasjon med varmegjenvinning i enkeltrom.
2011973ded6be7035dff93ac8dfff59b
Gexsys leverer og installerer smartventilasjon med varmegjenvinning. For å forbedre luftkvaliteten i enkeltrom kan vi installere balansert ventilasjon der 70-80% av varmen gjenvinnes. Moderne styring inkludert Wifi.

Varmen gjenvinnes fra avtrekksluften i en keramisk varmegjenvinner som samtidig gir temperert og filtrert tilluft. Anbefalt parvis installasjon som gir balansert ventilasjon. Integrert wifi gjør det enkelt å koble sammen flere ventilatorer som kommuniserer trådløst. Kan styres med egen app. Veggtykkelse 24-50 cm. Med strømledning.

-Balansert ventilasjon
-Frisk, filtrert og temperert luft
-Varmegjenvinning, 70-80 %
-Moderne styring, integrert Wifi
-Enkel å montere

 

Elbillader

Lad Elbilen din på en trygg og effektiv måte
Elbillader
Det er ikke lovlig å lade bilen fra hvilken som helst stikkontakt i garasjen. Det er både krav til sikringsstørrelse og jordfeilvern type B. 

Gexsys leverer og installerer elbilladere og sørger for et trygt anlegg i henhold til forskriftene. Vi foreslår ladestasjon basert på dine behov og ønsker. Graden av automatikk, som for eksempel app- styring blir vi enige om på forhånd.

 

Lys og varme

Installasjon av lys og varme med effektiv styring for strømsparing.
Lysp%C3%A6rer
Gexsys leverer og installerer lys og varme. Oppgrader huset med moderne LED lys og varmestyring. Med full kontroll fra mobilen blir det lettere å holde kontroll på strømforbruket ved å senke temperaturen på tider av døgnet der du ikke trenger full varme.


 

Rehabilitering

På tide å pusse opp? Ta kontakt med oss for smarte løsninger.
Rehabilitering
Pusser du opp og samtidig vil få oppgradert og modernisert el. Installasjonen? Ta kontakt og vi hjelper deg med forslag til løsning. Et godt tips om du ønsker å utvide skjult installasjon er å ta kontakt tidlig i planleggingen.
 
shutterstock_539101216_web
Din lokale elektriker på Tananger
Gexsys AS har opprettet egen avdeling for elektroinstallasjon for hjem og næring. Ønsker du El-kontroll, hjelp til oppkobling av Elbillader, lys, stikkontakter eller andre dingser som har behov for elektrisk energi, ta kontakt med oss.
Les mer
chevrons-right
Les mer
chevrons-right
Din lokale elektriker på Tananger
shutterstock_772942270_web
Hva har jeg lov til å gjøre selv
Mange lurer på hva de har lov til å gjøre selv på eget el-anlegg, alt elektromateriell er jo tilgjengelig for kjøp hos flere leverandører. Det er likevel svært begrenset hva du bør gi deg i kast med på egenhånd, det er for eksempel ikke tillatt å gjøre endringer i det faste opplegget i boligen din.
Les mer
chevrons-right
Les mer
chevrons-right
Hva har jeg lov til å gjøre selv

Pakketilbud

Her kommer spennende ting :-)