Om oss - Gexsys
Risavika
egil
Egil Solgård - Daglig leder / elektroinstallatør

Hvem er vi?

Gexsys er et norsk selskap, etablert i 2006. Vi holder til i Risavika på Tananger, ikke langt fra Stavanger. 
 

Vi er et ambisiøst teknologidrevet selskap innenfor elektro og automasjonsbaserte løsninger. Våre ansatte har sammen en bred erfaring innen flere områder av elektrofaget, vi deler kunnskap med hverandre og fokuserer på å holde oss oppdatert på den nyeste teknologien og lovverket. Dette gjør at vi kan tilby våre kunder et stort spekter av tjenester, fra elektro installasjon både for private og industri, til avanserte styresystemer og kommunikasjonsløsninger for industrien offshore og på land. Ved å tilby kosteffektive, skreddersydde løsninger ønsker vi å øke våre kunders konkuransekraft i deres marked. Vår filosofi er å jobbe tett med våre kunder i alle faser av prosjektet, fra start til mål. En kombinasjon av lang erfaring hos vårt senior personell sammen med all den kunnskap og nysgjerrighet våre yngre medarbeidere tilfører, gir oss en uvurderlig og uslåelig kombinasjon.

Vår visjon er å bli en foretrukket leverandør, ved å skape et inkluderende  arbeidsmiljø for både ansatte, kunder og leverandører. De beste løsningene blir til når det er åpen og god kommunikasjon mellom alle parter,  når en våger å foreslå og diskutere nye ideer og løsninger.

Godkjenninger:

Gexsys AS er godtkjent elektroinstallatør, registrert i elvirksomhetsregistert hos DSB.
Vi innehar tredjeparts godkjent kavalitetssystem i henhold til ISO 9001:2015.
Gexsys AS har også QAN (Production Quality Assurance Notification) fra Presafe for re-sertifisering av produkter til bruk i Ex område, både i henhold til CENELEC og IEC "Ex scheme".
Vi er kvalifisert leverandør for olje og gass industrien i Norge og Danmark ved Achilles Joint Qualification System.